Brandtätning – brandskydda dina fastigheter i Enskede, Stockholm

Funderar du på hur brandtätning fungerar och om det kan vara något för din fastighet? Hör av dig till oss! Vi är en byggfirma med stor erfarenhet och med medarbetare som är ordningsamma och trevliga. Vi arbetar i hela Storstockholm, till exempel i Älvsjö, Enskede, Nacka och Huddinge.

Brandtäta och hindra brand från att spridas

Brandtätning fungerar oavsett om någon är på plats och redan innan brandkåren kommer. Det är vad som kallas ett passivt brandskydd och gör att brand hindras från att sprida sig till exempel mellan olika våningar eller längs ventilerna. På det sättet kan du begränsa skadorna om brand uppstår.

Vi erbjuder professionell hjälp med

 • Brandskyddsmålning
 • Brandisolering
 • Fogning
 • Tätning av rör
 • Rörgenomföringar
 • Brandinklädnader (rör, ventiler)

Hur fungerar ROT-avdraget?

ROT-avdraget gäller för privatpersoner, men tyvärr inte för företag eller bostadsrättsföreningar. Är du osäker på vad som gäller eller vill du ha en gratis offert? Hör av dig till oss!

Totalentreprenad eller delar av arbetet

Du kan anlita oss både för mindre och större jobb, och det finns alltid möjlighet till totalentreprenad. Då använder vi vårt hantverkare som har olika kompetens.  Det kan vara till exempel snickare, byggare, golvläggare, takläggare och andra som kan behövas för att genomföra projektet.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *