Bygga altan i Enskede, Stockholm

Att få njuta av solen och värmen på en nybyggd altan är en underbar upplevelse under varma sommarmånader. Låt våra duktiga snickare hjälpa dig att bygga din drömaltan.

Vi specialdesignar din altan

Har du en idé om hur du önskar att din nya altan ska se ut? I så fall kan våra skickliga hantverkare hjälpa dig med att skissa upp hur altanen ska se ut. Kontakta oss för att boka en tid då vi kan komma på besök och gå igenom dina planer med dig på plats.

Få en kostnadsfri offert

I samma veva som vi ska skissa altanen åt dig, kan vi även utfärda en kostnadsfri och ej bindande offert åt dig. Då får du stenkoll på vad som ska göras och vad du måste betala för att få din drömaltan.

Varför du ska anlita oss

Våra erfarna snickare vet hur man bygger en altan av kvalitet. Vi kan även agera totalentreprenad om du exempelvis vill bygga en altan i samband med nybyggnationen. Alla våra projekt utförs med hög kvalitet och stort kundfokus.

Altanen som investering

En altan kan på många sätt vara en investering. Förutom att den ger dig mycket livsglädje, höjer den även värdet på din bostad. Förutsatt att altanen byggs med precision och kompetens kommer den att hålla i många år och vara till glädje både för dig och nästkommande ägare av bostaden.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *