Fönstermålning i Enskede, Stockholm

I samband med att man utför en fasadrenovering, brukar även fönsterna få sig en uppfräschning. Vi har heltäckande kunskap om både fasader och fönster. Kontakta oss för att få en gratis offert redan idag.

Våra trevliga målare fixar dina fönster

Det är inte så svårt att måla fönster, men det kan ändå vara skönt att anlita en professionell byggfirma för uppdraget. Fönster, precis som fasader, kräver lite mer av den som ska utföra projektet då det kan vara väldigt svårt att göra ett bra och säkert jobb om man inte har rätt utrustning.

Vi har rätt utrustning

Samtliga av våra hantverkare och målare besitter rätt kompetens, men de har framförallt tillgång till den utrustning som krävs för att kunna utföra all form av fasadrenovering (däribland fönstermålning) på ett säkert och professionellt sätt.

Anlita oss för dina projekt

Oavsett om du är företagare eller privatperson kan vi hjälpa dig med att enbart måla dina fönster, eller ta hand om ett helt byggprojekt där fönstermålning är en del av projektet. Om du är privatperson får du gärna använda dig av rotavdraget.

Vi utför fönstermålning samt alla våra andra tjänster i Stockholmsområdet i trakterna runt Enskede samt i: Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla, Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan, Fruängen, Huddinge, Trångsund, Stuvsta, Segeltorp, Svedmyra, Stureby, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Globen, Vendelsö, Tyresö, Haninge.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *