Golvläggning i Enskede, Stockholm

Om du behöver hjälp med golvläggningen har du kommit rätt. Vi har sysslat med golvläggning länge och har stor kompetens för att kunna hjälpa våra kunder med alla typer av golvläggning.

Dags att byta golv?

Ett nytt och fräscht golv gör mycket för bostaden och våra kunniga hantverkare har lagt många golv genom åren. Därför kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som uppfyller alla önskemål och slutresultaten håller alltid hög kvalitet. Vi kan exempelvis:

 • Lägga parkettgolv
 • Slipa och renovera befintligt trägolv
 • Lägga klickgolv
 • Lägga plastmatta

Renovera golven

I vissa fall behöver inte golven bytas, speciellt inte trägolv och i vissa fall inte heller parkettgolv. Ibland kan det räcka med att golven renoveras. Om du är osäker på om ditt golv går att renovera eller om det behöver bytas, hjälper våra duktiga och kompetenta hantverkare gärna till.

Vi hjälper alla

Oavsett om du är privatperson eller företagare hjälper våra erfarna och noggranna golvläggare gärna till med just ditt nya golv. Tillsammans ser vi till att golvet kommer på plats och att det blir precis så som du vill ha det. Vi lägger golv i stor och liten skala och kan åta oss uppdrag för: lägenheter, förråd, källare, vind, radhus, villa, småhus, fritidshus, sommarstugor, butiker, restauranger, kontor, lagerhallar, industrilokaler, kommersiella lokaler, flerbostadshus, bostadsrättsföreningar.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *