Måleri och renovering i Enskede, Stockholm

Är det dags att måla och renovera hemma? Se då till att det blir ordentligt gjort genom att anlita en professionell måleri- och byggfirma. Vi hjälper dig med stora och små projekt.

Måla mera

Det är lätt att bli trött på sina fyra väggar hemma, men med hjälp av lite fräsch målarfärg är det snabbt åtgärdat. En ny och fräsch färg på väggarna piffar upp mer än man tror och kan få hemmet att kännas som nytt. Men för att få färgen att bli riktigt snygg och proffsig är det bäst att anlita en kompetent målare.

Anlita en kompetent byggfirma

Du är varmt välkommen att kontakta oss när det ska målas om. Våra duktiga och kompetenta målare kan måla med alla typer av färger. Du väljer färgen och vi målar. Svårare än så är det inte att förnya sitt hem på nolltid.

Investera i en renovering

En köks- och badrumsrenovering höjer värdet på bostaden och att fräscha upp övriga ytor blir förr eller senare också nödvändigt då naturligt slitage skapar behov för en renovering. Vid köks- och badrumsrenovering är det extra viktigt att anlita professionella hantverkare som oss. Kontakta oss redan idag för en gratis offert.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *