Renovera träfönster i Enskede, Stockholm

Träfönster är det vanligaste att ha på sina hus, men trä är väldigt mottagligt för påfrestningar från väder och vind. Det medför att träfönster måste renoveras då och då för att säkerställa att dess funktion behålls intakt.

Behöver dina fönster renoveras?

Har du märkt att färgen börjat lossna från fönsterramen och att delar av den har börjat vittra sönder? Då kan det vara dags att ge dina träfönster en liten renovering. Inom vårt byggföretag har vi många kompetenser, bland annat hantverkare och snickare med kunskap om träfönster.

Våra experter kan träfönster

Alla fönster är olika och vi anpassar alltid våra uppdrag efter situationen. Med andra ord har vi rätt kompetens för att vårda och ta hand om dina träfönster på bästa sätt. Oavsett om du står inför en nybyggnation eller bara behöver renovera dina befintliga fönster hjälper våra experter gärna till.

Anlita oss om du behöver en totalentreprenad

Vi kan även vara en totalentreprenad om du exempelvis ska genomföra en stor fasadrenovering, eftersom vi har ett stort kontaktnät av byggföretag som vi samarbetar med. Det innebär att du som kund får ett projekt som utförs på ett snabbare och effektivare sätt utan onödigt krångel.

Det blir billigare med totalentreprenad och ROT-avdrag

Om du vill spara pengar på ditt byggprojekt bör du använda dig av en totalentreprenad. Priset blir nämligen billigare om du låter en totalentreprenad som oss ta hand om hela byggprojektet istället för att anlita flera olika byggfirmor. Även rotavdraget bidrar till lägre pris för privatpersoner.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *