Tillverkning och renovering av stuckatur i Enskede, Stockholm

Har du gamla stuckaturdetaljer som blivit slitna? Vi erbjuder noggranna hantverkare som arbetar med stor precision och som självfallet är lojala med det historiska värdet. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm, men främst i vårt närområde, till exempel i Järfälla, Sundbyberg, Solna och Bromma.

Alla sorters arbeten med stuckatur

Du kan vända dig till oss oavsett vad det är för arbete som behöver bli gjort. Vi kan komplettera befintlig stuckatur med gipsputs, använda akustikputs vid behov och återställa ditt stucktak eller din stuckvägg till originalskick.

Vi arbetar med

 • Tillverkning av stuckaturer
 • Komplettering av stuckatur
 • Renovering & restaurering av stuckaturer

När kan du anlita oss?

Du kan alltid anlita vårt byggföretag när arbete med stuckaturer behöver göras. Privatpersoner är lika välkomna som bostadsrättsföreningar, företag, stiftelser, byggföretag och andra fastighetsägare.

Använd ROT-avdraget

När du anlitar oss som privatperson kan du göra ROT-avdrag och på det sättet betala mindre för arbetskostnaden. Undrar du vad det kommer kosta? Hör av dig så får du en gratis offert!

Behöver du totalentreprenad?

När du anlitar oss kan du välja totalentreprenad, men vi kan också stå för delar av entreprenaden. Vi har ett stort kontaktnät av drivna medarbetare med stort kvalitetstänk, och du kan alltid lita på att arbetet blir väl utfört. Vi har genomfört många lyckade renoveringsprojekt.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *