Trapphusrenovering och målning i Enskede, Stockholm

Som fastighetsägare kan du kontakta oss för att få hjälp med din trapphusrenovering och målning av densamma. Våra drivna byggarbetare har gedigen kunskap och erfarenhet som säkerställer ett professionellt arbete.

Därför bör du investera i trapphusen

Vi har hjälpt många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar genom åren, bland annat med att renovera och måla trapphus. Ett fräscht trapphus tillför mer glädje för hyresgästerna och du som fastighetsägare kan i vissa fall rättfärdiga en hyreshöjning efter renoveringen.

Vi tar hänsyn till hyresgästerna

När vi ska renovera ett trapphus tar vi alltid hänsyn till omgivningen och potentiella hyresgäster. Vi är därför en välrenommerad och pålitlig byggfirma att anlita när det är dags för en trapphusrenovering eller målning i din hyresfastighet. Inga hyresgäster störs av oss i onödan.

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill att vi ska utfärda en kostnadsfri offert på den tilltänkta renoveringen. Därefter kommer våra punktliga och pålitliga hantverkare och målare att påbörja arbetet på avtalad tid. Vi arbetar alltid med säkerheten i främsta rummet och utför arbetet noggrant och effektivt.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *