Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Enskede, Stockholm

Vill du liva upp altanen eller uteplatsen? Välkommen till oss! Vi är ett välrenommerat byggföretag som är specialiserat på bland annat markstens- och altantvätt. Vi har många års erfarenhet av tvätt och rengöring av altan, uppfart och uteplatser. Med vår hjälp får du en ren och fräsch uteplats runt Bandhagen, Årsta, Kärrtorp, Hagsätra, Älvsjö, Skarpnäck och mycket mer

Allt du behöver för uteplatsrengöring

Vi är experter på att rengöra utemiljöer. Du kan anlita oss för följande:

 • Uppfartsrengöring
 • Rengöring av stenplattor
 • Altantvätt och uteplatsrengöring
 • Högtryckstvätt

Öka livslängden med effektiv rengöring

Stenplattor och träplankor kan se lite tråkiga ut om de inte rengörs regelbundet. Ogräs, smuts, löv och föroreningar ger uteplatsen eller uppfarten ett ovårdat intryck. Vi är en certifierad byggfirma som hjälper dig att rengöra utemiljön. Vi använder de bästa verktygen med speciella munstycken för att tvätta på bästa sätt. Resultatet är en fräsch och mysig uteplats. Regelbunden rengöring förlänger dessutom materialets livslängd.

Använd ROT-avdraget vid rengöring av uteplatsen

Du som är privatkund kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för altantvätt eller stentvätt. Det här skatteavdraget kan minska dina arbetskostnader med 30%. Vi arbetar med alla typer av tomter och fastigheter, exempelvis villor, radhus, större fastighetshus, BRF, kommersiella fastigheter och mindre hyreshus.

Kontakta oss för en gratis offert

Hör av dig till oss för att ta reda på hur mycket det kostar att anlita oss för uteplatsrengöring eller uppfartsrengöring. Vi erbjuder alltid en offert helt utan kostnad. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *