Måla fasad i Enskede, Stockholm

Att måla fasader är vår specialitet. Oavsett vilken fasad du har så ser våra målare till att du får den perfekta fasadmålningen utförd.

Inför fasadmålningen – tänk på det här

Börja med att räkna ut vilken färg du vill ha på fasaden. Om kulören på den nya färgen skiljer sig mycket åt från den befintliga fasadfärgen, kan du behöva ett bygglov. Rådfråga oss eller kommunen om du är osäker på om du måste ansöka om bygglov för din nya fasadfärg.

Behöver din fasad renoveras?

Utöver att kontrollera om den nya fasadfärgen kräver bygglov är det bra att ta reda på om din fasad behöver renoveras innan det kan komma färg på den. Vi kan både måla och renovera din fasad vid behov och vi ser så klart även till så att rätt fasadfärg används för den typen av fasad som just du har.

Vi hjälper dig med din fasad

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få hjälp med alla delar av din fasadmålning. Vi kan komma och inspektera fasaden för att ge dig en korrekt bild av vad din fasad kräver och vi hjälper dig gärna med att ansöka om bygglov. Våra duktiga hantverkare tar hand om alla typer av fasader i alla storlekar.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *