Om Målarfirman i Enskede, Stockholm

Vi är ett byggföretag som har vår bas i Enskede. Med hjälp av vår långa erfarenhet och breda kompetens inom branschen kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster inom bygg och måleri.

Ett kompetent byggföretag i Enskede

Vår byggfirma har ett gediget register av nöjda kunder i bagaget. Med ett brett kontaktnät inom byggbranschen kan vi erbjuda våra kunder ett stort utbud av tjänster, alltifrån komplicerade vvs-arbeten till mindre snickeriarbeten och vi kan därför erbjuda totalentreprenad vid behov. Vi kan hjälpa privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.

Våra tjänster i Stockholm

Oavsett storlek på byggprojekten hjälper vi gärna till och du som privatperson kan gärna använda dig av rotavdraget för att få våra tjänster ännu billigare. Det är alltid kunden som avgör vad vi ska göra och vi kan exempelvis:

 1. Måleri & Renovering
 2. Tapetsering
 3. Måla Fasad
 4. Golvläggning
 5. Bygga altan
 6. Trapphusrenovering & Slipa stengolv
 7. Fasadrenovering & Byta Träpanel
 8. Renovera Träfönster
 9. Fönstermålning
 10. Stuckatur
 11. Brandtätning
 12. Rivning & Ta bort gammal tapet

Vi utför uppdrag här

Eftersom vårt företag är stationerat i Enskede utför vi uppdrag i södra delarna av Stockholm, närmare bestämt i: Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan, Fruängen, Huddinge, Trångsund, Stuvsta, Segeltorp, Svedmyra, Stureby, Johanneshov, Hammarbyhöjden, Globen, Vendelsö, Tyresö, Haninge.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *